Pentel Brush Sign Pen

De Brush Sign Pen – Vezelpen en brush perfect gecombineerd

Handlettering-tip

Dankzij de flexibele punt zijn variaties van extra dun tot breed gemakkelijk te hanteren, afhankelijk van de toegepaste druk. De Brush Sign Pen is het ideale hulpmiddel voor schetsen, tekenen, illustreren, maar ook voor handlettering en kalligrafie. Bovendien is het gemakkelijk te hanteren, waardoor het vooral geschikt is voor beginners met handlettering. De Brush Sign Pen maakt deel uit van het Pentel Arts-assortiment en is gemaakt met in water oplosbare inkt. Doordat de punt in metaal gevat is, is hij extreem sterk. De geliefde handlettering-tool is nu verkrijgbaar in 12 andere kleuren!

Creative Tips

  • Door de uiteinden van twee Brush Sign Pens bij elkaar te houden, kunnen kleurverlopen ontstaan ​​(ook mogelijk met vloeibare aquarelverf)!
  • Gebruik de Brush Sign Pens in grijs en lichtgrijs om schaduwen achter je letters te plaatsen, waardoor ze meer diepte krijgen!

 

Toepassing

De Brush Sign Pen in 24 kleuren is de ideale metgezel voor je Bullet Journal – realiseer met slechts één pen mooie letters, illustraties en notities.
De perfecte handlettering-tool voor beginners! Maar zelfs gevorderde gebruikers hebben plezier ervan – voor kleurovergangen houdt u gewoon de twee tips tegen elkaar.
De Brush Sign Pen is ook ideaal voor illustraties. Door de flexibele punt kunnen illustraties eenvoudig worden gecreëerd.

Article-No.: BX460, BX470

Recommended Products

   

APPLICATIONS

Je Doodles kleurrijker maken en je schooldagen mooier maken was nog nooit zo eenvoudig met iZee
Van Faux Calligraphy tot Scribbles. Vanwege het zachte schrijven is iZee het juiste hulpmiddel
iZee maakt Sketches, Study Notes en Ballpoint Art zoveel gemakkelijker