Bullet Journaling

Het moet handgemaakt en individueel zijn. De trendthema’s “Bullet Journal” en “Handlettering” worden gepresenteerd op social-mediaplatforms, en instructies in artistiek getekende lettertypen zijn ook meer aanwezig in stationaire detailhandel dan ooit tevoren. De belangrijkste hulpmiddelen zijn creativiteit, papier en felle kleuren. Met de creatieve producten van Pentel kunnen vele technieken worden behandeld en ideeën worden geïmplementeerd.

Een populaire handlettering-tool is de Pentel Sign Pen Brush. Met de viltstift, die vaak de “Pentel Touch” wordt genoemd, slagen fijne, filigraan op en neer slagen, die worden geaccentueerd met een van de 12 schrijfkleuren.

Brushlettering-kunstwerken beloven een veel dynamischer lettertype, omdat hier kwastpennen zoals de Pentel-kleurenpenseel worden gebruikt, waardoor fijne opslagen en weelderige neerwaartse bewegingen worden gecreëerd. Creatieve tip: gebruik een penseel op getextureerd papier! De gebroken lijnen creëren levendigheid.

Ook effectief voor Bullet Journals zijn de Pentel Hybrid Dual Metallic Glitter Pennen. Dus elke belangrijke inzending met een vleugje glitter krijgt een persoonlijke kers op de taart. Het hoogtepunt: de glitterdeeltjes schitteren in de respectieve schrijfkleur voor een onvergelijkbaar stralend effect op het papier.