Onze filosofie

“We creëren de gereedschappen overal om vorm te geven aan hun innerlijke gedachten en gevoelens, en de vreugde te cultiveren om zichzelf te uiten”.

“Pentel” staat voor “pen” zoals schrijfgerei en een afleiding van het woord “Tell”, dat het communicatievermogen moet uitdrukken: we staan voor hoogwaardige schrijf- en kunstbehoeften alsook voor het bevorderen van uiten en ontvouwen.

Ons uitgebreide assortiment van producten voor bijna elk huis, school en kantoor of commerciële en industriële toepassingen varieert van klassieke schrijfinstrumenten tot markeringen tot kleurrijke producten voor creatieve geesten. Het is erg belangrijk voor ons om u milieuvriendelijke en duurzame producten aan te bieden. Om deze reden zijn de meeste artikelen hervulbaar en gemaakt met een hoog percentage gerecycleerde materialen.

De belofte van Pentel

Als het om kwaliteit gaat, streven we niet alleen naar perfectie, maar zijn we er ook van overtuigd dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom geven we je onze Pentel-belofte:
 
“We staan op elk moment voor de kwaliteit van onze producten! Voor materiaal- en fabricagefouten zal Pentel elk product repareren of vervangen buiten de wettelijke garantieperiode. “. *

* Deze garantie is van toepassing op alle producten die worden gecirculeerd door Pentel GmbH, Hamburg, waarbij het defect zich voordeed binnen het normale en beoogde gebruik. De gebruikelijke levensduur van inkten evenals verdere technische ontwikkelingen en producteigenschappen moeten worden overwogen.