Welkom in de wereld van Pentel!

Het merk Pentel staat voor hoogwaardige producten uit de denktank van een traditioneel Japans bedrijf. Opgericht in 1946 en lange tijd beheerd door de eigenaar, is ons bedrijf wereldwijd actief. Ons assortiment varieert van klassieke en trendy schrijfinstrumenten tot markers en amateurkunstbenodigdheden. Met frisse ideeën realiseren we onze visies en zetten we trends voor de toekomst.

70 jaar Pentel betekent vooral 70 jaar vol innovaties. Ons bedrijf heeft de afgelopen decennia nieuwe normen gesteld met zijn productontwikkelingen. Een groot deel van de schrijfinstrumenttechnologie die tegenwoordig wordt gebruikt, komt dus van ons eigen Pentel-onderzoek en -ontwikkeling.

Ook voor de komende 70 jaar willen we alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken bij de ontwikkeling van bewezen producten en de implementatie van nieuwe ideeën om u het hoogste schrijfcomfort te bieden. Met elk Pentel-product krijgt u voor elke dag een ‘hulpmiddel’ en altijd een inspiratie voor creatieve ideeën.